Nederlands

Transportweg 14
9405 PR Assen
Nederland

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden?
Stuur een open sollicitatie brief

ZIENGS SCHOENEN

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van bijna 70 jaar. Op 1 oktober 1946 opgericht door Berend Ziengs. Inmiddels al vele jaren in handen van zijn zoon Henk Ziengs. Met 77 winkels en een webshop onder de naam Ziengs Schoenen, 15 Topmerk Schoenen (TMS) vestigingen, 11 Ecco stores en 5 Tamaris Stores zijn wij actief op de Nederlandse schoenenmarkt.

Ziengs
De 77 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin. Daarnaast bieden Wij een groot assortiment private label schoenen. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Ziengs heeft een ruime keuze damesschoenen voor elke gelegenheid van merken als Esprit, Cellini, s. Oliver, Linea Zeta, Gabor, Ecco en Tamaris. Ook herenschoenen, zowel sportief als gekleed, vind je bij Ziengs. Merken als Ecco, Panama Jack, Van Bommel, Vertice, Floris van Bommel, Invinci, Van Lier en Timberland vind je bij ons. Op het gebied van kinderschoenen vind je bij Ziengs al schoenen voor de leeftijd vanaf ± 6 maanden. Een aantal exclusieve kinderschoenenmerken heeft zich inmiddels aan Ziengs Schoenen verbonden, zoals het hippe kwaliteitsmerk Muyters, maar ook Giga en Shoesme.

Ecco
Ecco is een Deens kwaliteitsmerk voor dames- en herenschoenen en accessoires. De Ecco Shops verkopen schoenen voor dames en heren, welke gekarakteriseerd worden door de aspecten mode, comfort en kwaliteit.

Tamaris
In augustus 2013 is onze allereerste Tamaris-winkel geopend. Tamaris staat voor de combinatie van ‘high class’ producten, een ongeëvenaarde intuïtie voor schoenen- en accessoires. En een uniek – waar voor je geld- motto wat een vrouwenhart sneller laat kloppen.

TMS
Sinds 2001 is TMS een begrip in de Nederlandse schoenenbranche door de diversiteit aan topmerken voor topprijzen!